iPhone X Repair

Alle mensen houden van hun Apple! Daarom is de iPhone reparatie veruit de meest populaire service die wij aanbieden. Met honderden bestellingen die elke week binnenkomen, hebben we zo ongeveer alles gezien. Niemand wil vastzitten met een gebarsten scherm of een batterij die in recordtijd leegloopt. We weten hoe frustrerend het is om een kapotte telefoon te hebben, en daarom zijn we vastbesloten om het binnen 2 uur bij je terug te krijgen.

Wij kunnen uw iPhone repareren

 • Oproepservice – Wij komen naar u toe!
 • Uw gegevens zijn veilig
 • Geen oplossing, geen kosten
 • Reparaties op dezelfde dag
 • Alleen hoogwaardige onderdelen
 • 6 maanden garantie
 • Kopen / Verkopen / Ruil uw huidige apparaat in
 • Plaatselijke dienst

Hoeveel kost het?

 

 Welke merken repareren wij?

Wij voeren reparaties uit voor onder andere: Apple, Samsung, LG, Huawei, HTC, Sony, Motorola, Nokia, OnePlus, Xiaomi, Oppo, Asus, Archos, Acer, HP, Lenovo, Microsoft, Dell, Dynabook, Toshiba, MSI,   en nog veel meer toestellen  kunt u terecht bij  Elst Repair. Als u het merk niet kunt vinden op onze website, neem dan contact met ons op.  

Klaar terwijl u wacht

30 minuten service Omdat wij beschikken over professionele apparatuur, deskundig personeel en het feit dat wij alle veelvoorkomende onderdelen standaard op voorraad hebben. Kunnen wij de meeste reparaties binnen 30 minuten voor u uitvoeren.   

Veelvoorkomende iPhone-oplossingen

iPhone Scherm Reparatie

Als een gebarsten iPhone-scherm je verhindert om van alle fantastische functies van de telefoon te genieten, heb je CellPhoneFix nodig! CellPhoneFix Cell Phone Repair maakt het gemakkelijk om uw iPhone-scherm zo goed als nieuw te laten werken (en eruit te laten zien). Ons team van technici heeft jarenlange ervaring met het oplossen van de meest voorkomende iPhone-problemen, waaronder verbrijzelde schermen en kapotte LCD.

iPhone-waterschade

Van opgeblazen batterijen tot defecte moederborden, waterschade aan uw iPhone kan onderweg verschillende problemen veroorzaken. Ongelukken gebeuren, maar dat betekent niet dat je je hele budget moet verspillen aan een dure nieuwe vervangende telefoon. Als je iPhone is gaan zwemmen, vertrouw dan op de technici van CellPhoneFix voor snelle, betaalbare reparatieservices.

iPhone-oplaadpoort

Zonder een functionele oplaadpoort zal je iPhone het moeilijk hebben om de batterij van stroom te voorzien. Als de jouwe niet meer werkt, neem dan contact met ons op en we zullen het oplossen.

iPhone voor-/achteruitrijcamera

12 megapixels en optische beeldstabilisatie worden verspild aan een camera die niet werkt. Zien foto’s er echt wazig uit, onherkenbaar? Laten we een iPhone-reparatie voor je regelen.

iPhone-microfoon

Hebben vrienden en familie moeite om je stem te horen? Er zit misschien iets in je microfoon, zoals vuil of stof. Kijk er eens naar en geef het indien nodig een goede poetsbeurt. Lukt schoonmaken niet, neem dan contact met ons op en dan plannen we een iPhone reparatie in.

Koptelefoon aansluiting

Krakende, statische geluiden die uit je iPhone-oorluidspreker komen, kunnen hardwareproblemen betekenen. Als je moeite hebt om duidelijk uit je oorluidspreker te horen, heb je waarschijnlijk een iPhone-reparatie nodig.

Refurbished apparaten

Buy, Sell, Trade

Don’t want to fix your phone? Just want the latest gadget?

We hebben veel mogelijkheden om u weer op weg te helpen. Alleen omdat je een servicecontract hebt getekend met je mobiele telefoonaanbieder, wil nog niet zeggen dat je een telefoon moet houden waar je niet langer tevreden mee bent.

 • We will give you cash for your used or broken device.
 • We will give you cash for your used or broken device.
 • We will give you cash for your used or broken device.
Sell USED device

Sell Your Device


  Buy New DEVICE

  Heb je een vraag?

  Als de vraag die je hebt hier nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier om je vraag te stellen.