Hoe gaan wij te werk

We maken een afspraak bij u thuis, we bekijken samen de bestaande hardware, software, wifi en aansluitpunten van o.a. Netwerk en Internet. We nemen dan samen de mogelijkheden met u door, vervolgens krijgt u een gespecificeerde netwerkplan en offerte per mail.

Indien u akkoord gaat betaald u 10% aan en wij gaan voor u aan de slag. Zodra wij alles klaar hebben maken we een nieuwe afspraak om alles bij u te installeren. Zodra wij alles met u hebben gecontroleerd en alles werkt volgens afspraak, krijgt u een Tikkie voor de rest van het factuur bedrag (90%). Na betaling nemen wij afscheid, maar onze support houd dan niet op zoals in een reguliere winkel. Bij vragen over hardware software en netwerk krijgt u ook nog de eerste 4 weken gratis support via AnyDesk. Dit is een programma waarmee u tijdelijk toegang geeft tot uw PC, u kijkt dan mee hoe we het probleem oplossen en uitleggen. Deze sessie beheerd u zelf en geeft ons toestemming, u verbreekt de verbinding dan ook zelf wanneer we klaar zijn.

Moeten we op locatie komen reken wij €30,00 exclusief BTW per uur, minimaal 1 uur wordt in rekening gebracht. Geen voorrijkosten.

Voordelen tegenover een regulieren PC winkel

  • Afspraak bij u aan huis
  • Duidelijke situatie overzicht doordat we uw huidige werkplek kunnen zien
  • Diverse voorstellen voor u persoonlijk op maat
  • Alles wordt getest en geïnstalleerd
  • In onze webwinkel duidelijke voorbeelden van de hardware die we kunnen leveren
  • 4 weken gratis support op uw producten

Onze webwinkel bestaat enkel uit voorbeelden. Wij kunnen duizenden verschillende configuraties leveren, uit de volgende hoofdgroepen:

Computers
Beeld en geluid
Servers en storage
Netwerk
Printers en scanners
Componenten
Domotica
Telecom
Software en licenties

En daarom maken we graag een vrijblijvende afspraak bij u thuis.